Casa FS
(Llinars del Vallès - Vallès Oriental)

Llinars del Vallès - Gardènia, 7

Llinars del Vallès - Gardènia, 7 (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorFidela Frutos / Josep M. Sanmartín / Jaume Valor
Situació Gardènia, 7
Edifici de construcció industrialitzada, basat en elements prefabricats. Està situat en una cantonada, amb el cos principal semienterrat, fet amb murs de contenció de formigó, damunt del qual es desenvolupa l'estructura de pilars i jàssenes metàl·liques, les quals sostenen els forjats de plaques de formigó pretensat. Exteriorment, vist des del carrer, mostra una imatge compacta i opaca, reforçada pel revestiment de xapa de ferro d'especejament horitzontal, amb una sola obertura cantonera. La façana sud, en canvi, està formada per àmplies vidrieres, tancades amb persianes de llibret d'alumini. Va ser projectat l'any 1993.