Centre d'Assistència Primària
(Llinars del Vallès - Vallès Oriental)

Llinars del Vallès - Centre d'Assistència Primària

Llinars del Vallès - Centre d'Assistència Primària (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorGustau Gili Galfetti
Situació Joaquim Blume, 17
Obra dels anys 2010-2014, és un bloc baix, de dues plantes, situat en una illa d'equipaments al centre del poble, sobre un terreny enjardinat. S'accedeix per unes rampes que condueixen a l'entrada, a un extrem en voladís. L'exterior es configura mitjançant materials prefabricats com la gelosia de formigó -disposada tant en horitzontal com en vertical-, que filtra la llum i panells de GRC.

L'interior, un recinte rectangular, compta amb un pati allargat que organitza l'espai i garanteix, també, llum i ventilació. La zona de circulació i tràmits és al pis de baix, a prop de l'exterior, mentre les consultes queden més reservades, a prop del pati.