Rectoria de Collsabadell
(Llinars del Vallès - Vallès Oriental)

Llinars del Vallès - Rectoria de Collsabadell

Llinars del Vallès - Rectoria de Collsabadell (Foto: Albert Esteves, 2023)

Llinars del Vallès - Rectoria de Sant Sadurní de Collsabadell

Llinars del Vallès - Rectoria de Sant Sadurní de Collsabadell (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1918)

Llinars del Vallès - Rectoria de Sant Sadurní de Collsabadell (Foto: Lluís Bonet Garí -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya, 1913-30)

Situació A tocar de l'església de Sant Sadurní
Situada a tocar de l'església de Sant Sadurní, la rectoria de Collsabadell és una masia de planta baixa i dos pisos, teulada a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana i dos grans portals, un de mig punt adovellat i l'altre, més ample, de llinda recta. A la porta adovellada hi ha dues dates, 1581 i 1661 i el nom F. Badia. Hi ha dues finestres amb inscripcions a la llinda. En una hi podem llegir Gurri 1628 i, en l'altra, F.D. Serra 1683.