Can Bartomeu
(Llinars del Vallès - Vallès Oriental)

Llinars del Vallès - Can Bartomeu (Foto: Albert Esteves, 2023)

Llinars del Valles - Conjunt de Sanata

Llinars del Valles - Conjunt de Sanata (Foto: Albert Esteves, 2023)

Situació Sanata
Substituint una de les crugies de l'antiga masia de Can Margenat, es va construir un edifici de nova planta, amb la façana encarada a ponent, que queda adossada a la casa antiga. Va ser l'habitatge d'un dels hereus de la família, mentre que l'altre es va quedar la casa antiga.

És una obra d'estil eclèctic, de l'any 1906. Consta de planta baixa i pis, amb coronament mixtilini i motllures al voltant de les obertures. La seva estètica es veu afavorida pel contrast cromàtic entre els paraments cecs, de color clar, i les impostes i cantoneres, de color rogenc.