Escoles Velles
(Sant Antoni de Vilamajor - Vallès Oriental)

Sant Antoni de Vilamajor - Escoles Velles. Postal antiga

TipusEdifici escolar
AutorAugust Miret Baldé
Situació Plaça de la Vila / Escoles
Edifici projectat per l'arquitecte municipal a l'època, August Miret, enllestit l'any 1932 i inaugurat el 1934. Actualment acull un casal sociocultural. Es tracta d'un edifici estructurat amb dues ales, una per a nens i l'altra per a nenes, i un cos central precedit d'un porxo, del qual s'enlaira una torre de planta quadrada, amb un cos superior cobert amb cúpula damunt del qual hi ha un penell. A la part frontal de la torre hi ha un rellotge. El porxo, obert amb arcs de mig punt, serveix de suport per a una ampla terrassa. Està decorat amb sobris esgrafiats geomètrics.