Can Colom
(Sant Antoni de Vilamajor - Vallès Oriental)

Sant Antoni de Vilamajor - Can Colom

Sant Antoni de Vilamajor - Can Colom (Foto: Albert Esteves, 2023)

Situació Vell, 5
Entre les cases més antigues del carrer Vell, que vol dir de les més antigues del poble, destaca Can Colom, fruit de l'addició de dues cases antigues. Ha estat objecte d'una encertada restauració que ha preservat el que quedava dels elements originals i ha fet servir el maó vist com a material alternatiu. Ara mostra la maçoneria original, sense revestiment. Es poden veure els carreus de les cantoneres, l'emmarcament de pedra d'algunes finestres i part dels de la porta, que era adovellada. Es conserva també una capelleta a l'altura del primer pis.