Can Brau
(Sant Pere de Vilamajor - Vallès Oriental)

Sant Pere de Vilamajor - Can Brau

Sant Pere de Vilamajor - Can Brau (Foto: Albert Esteves, 2023)

Sant Pere de Vilamajor - Can Brau (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1902)

Sant Pere de Vilamajor - Can Brau (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1912)

Sant Pere de Vilamajor - Can Brau (Foto: A. Bertran -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1932)

Sant Pere de Vilamajor - Can Brau (Foto: Jordi Gumí -calaix.gencat.cat-, 1982)

Situació Trencall a la crtra. de Sant Antoni de Vilamajor
Masia formada per dos cossos, la casa pròpiament dita, de tipus basilical, amb teulada a dues aigües, i un cos afegit, de planta rectangular, a tall de torre, molt ampla, cobert amb teulada a dues aigües. La façana presenta un gran portal adovellat, de bona factura, i una finestra coronella bigeminada, molt ben conservada. Al cos annex hi ha una finestra d'arc conopial amb traceria gòtica, habitual als inicis del segle XVI. La casa va ser ampliada per la part posterior i es van construir diverses estances annexes, ja en època moderna.