Can Planell
(Sant Pere de Vilamajor - Vallès Oriental)

Sant Pere de Vilamajor - Can Planell

Sant Pere de Vilamajor - Can Planell (Foto: Albert Esteves, 2023)

Sant Pere de Vilamajor - Can Planell (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1930)

Situació Camí de Sant Elies. Veïnat de Canyes
Masia aïllada, situada al costat del camí de Sant Elies, al sector de masies esparses conegut com les Canyes, d'orografia molt accidentada i allunyat dels nuclis urbans. És una masia de tipologia clàssica, sobrealçada en algun moment per un dels costats, de manera que va perdre la simetria i el carener va quedar desalineat respecte a la porta. Aquesta és de mig punt, adovellada. Les finestres del primer pis tenen brancals amb impostes sota la llinda.