Escultura La Veu de la Campana
(Sant Pere de Vilamajor - Vallès Oriental)

Sant Pere de Vilamajor - Escultura <i>La Veu de la Campana</i>

Sant Pere de Vilamajor - Escultura La Veu de la Campana (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorJosep Grau Garriga
Situació Exterior de l'església de Sant Pere
Josep Grau-Garriga (Sant Cugat del Vallès, 1929 - 2011) és conegut, sobretot, pels seus tapissos, però va conrear també altres tècniques artístiques, com l'escultura. La peça La Veu de la Campana va ser realitzada l'any 1988, una donació de l'artista, a canvi de la utilització de les instal·lacions del Centre d'Art de la Rectoria.

El material són restes metàl·liques de vaixell. Una peça de formes arrodonides s'obre com un altaveu damunt una base foradada per fer ressonar el símbol de la pau que es dibuixa sobre l'horitzó. La clau és la de sant Pere.