Casa Doctor Genové
(Barcelona | La Rambla - Barcelonès)

Barcelona - Rambla, 77 (Foto: Albert Esteves, 2007)

Barcelona - Rambla, 77 (Foto: Albert Esteves, 2015)

AutorEnric Sagnier Villavecchia
Situació Rambla, 77
Edifici del 1911, de façana molt estreta entre mitgeres, que va ser ocupat per la farmàcia i el laboratori del doctor Genové. La composició adopta un llenguatge modernista de referències gòtiques, paleses en els arcs apuntats i conopials o en l'escut que presideix l'entrada. Diversos trams de la façana s'ornamenten amb mosaics vegetals on domina el color blau. Els tres primers pisos s'obren amb grans finestrals concebuts com un únic gran vitrall catedralici. El pis superior, en canvi, mostra una galeria de tres finestres, sota un ràfec pronunciat.