Edifici de la Rambla, 96
(Barcelona | La Rambla - Barcelonès)

Barcelona - Rambla, 96 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Barcelona - Rambla, 96 (Foto: Albert Esteves, 2007)

EstilRomanticisme
Situació Rambla, 96
Edifici entre mitgeres de mitjan segle XIX, restaurat modernament. L'estructura de la façana respon a l'estil dominant a l'època, amb les diferents plantes jerarquitzades disminuint en altura des del pis principal en amunt. Llevat de l'entresòl, la façana s'obre amb balcons individuals amb la llosana de pedra, excepte al pis principal on un balcó corregut enllaça els tres finestrals del mig. La part més rellevant de l'ornamentació són els plafons esgrafiats amb motius vegetals, segurament incorporats durant una reforma efectuada en període noucentista.