Casa Joan Espinagosa
(Barcelona | L'Escorxador - Barcelonès)

Barcelona - Diputació, 110. Bodega Vendrell

Barcelona - Diputació, 110. Bodega Vendrell (Foto: Anna Corcoll, 2023)

AutorSalvador Puiggròs
Situació Diputació, 110
Edifici entre mitgeres construït l'any 1914, de composició senzilla. Tots els pisos tenen balcons individuals i llindes decorades amb motllures de garlandes, ornamentació que es pot veure també al voltant de la porta. Cal ressaltar el vestíbul, on llueix un bonic arrambador de ceràmica modernista, del catàleg de Pujol i Bausis, juntament amb pintures al sostre i una porta interior amb vitralls emplomats.

Cal destacar també la bodega que ocupa un dels locals de l'edifici, de l'any 1934, on antigament es venia vi, sabó i oli a granel i conserva en bona part el seu aspecte antic.