Colmado Quílez
(Barcelona | Rambla Catalunya - Barcelonès)

Rambla Catalunya, 65 (Colmado Quílez)

Rambla Catalunya, 65 (Colmado Quílez) (Foto: Anna Corcoll, 2022)

TipusEstabliment comercial
Situació Rambla de Catalunya, 63
L'any 1908 era una botiga de comestibles i confiteria, propietat del senyor Solà. L'any 1940, Julián Quílez i Josep Múrria, que treballaven junts a la botiga de queviures Simó, compren el negoci, continuat en solitari per Julían Quílez a partir de 1943. El 1974 va passar a mans d'Andrés Lafuente, que va decidir mantenir la fesomia tradicional de la botiga. L'any 2014 abandona el local històric i s'instal·la al contigu, mentre que l'anterior és ocupat per una botiga de moda. Malgrat la reducció de l'espai, l'establiment conserva bona part del mobiliari antic, unes prestatgeries que ocupen totes les parets, taulells, moble de caixa, etc. També destaca l'estructura exterior de fusta i el calaix de vidre amb el nom de la botiga.