Restaurant Flash-Flash
(Barcelona | Diagonal - Travessera - Barcelonès)

Barcelona - Flash-Flash (Foto: Anna Corcoll, 2020)

TipusHotels i hostals
AutorFederico Correa Ruiz / Alfonso Milá Sagnier / Leopoldo Pomés
Situació La Granada del Penedès, 25
Va ser una de les icones dels anys 70 barcelonins, una truiteria convertida en lloc de trobada de la denominada Gauche Divine. L'interiorisme va ser projectat per Federico Correa i Alfonso Milá i el fotògraf Leopoldo Pomés es va encarregar de les fotografies. En elles apareix una reportera amb la seva càmera, una imatge que es va convertir en emblema del local. Es tracta de la cuinera, escriptora, model i publicista Karin Leiz. Les fotografies omplen les parets del local i són el contrapunt del blanc de les parets i el mobiliari, un disseny amb aires pop que va ser un símbol de modernitat a la Barcelona del final del franquisme.

Davant per davant, tots tres van crear poc després un altre restaurant, Il Giardinetto.