Santa Maria del Pi. Mural Criança
(Barcelona | El Pi - Barcelonès)

Situació Plaça del Pi. Interior de l'església de Santa Maria
Element
desaparegut
Element desaparegut
Obra mural que va estar exposada al presbiteri de l'església de Santa Maria del Pi durant sis mesos, l'any 2023. Presenta una mare amb el seu fill en braços, que pot evocar -o no- una Pietat. Va ser pintada per l'artista d'art urbà Octavi Serra Arrizabalaga, conegut artísticament com a Aryz. Segons ell, és un híbrid entre pintura mural i obra d'estudi.

La iniciativa de l'obra va néixer d'un grafit que va embrutar la façana de l'església i que va crear una forta polèmica. A conseqüència d'això, el director de l'arxiu i conservador de la basílica, Jordi Sacasas, va voler iniciar un diàleg amb el món de l'art urbà, fruit del qual va sorgir la idea de l'obra.