Mural Vides Partides
(Barcelona | Sant Agustí - Barcelonès)

Situació Carders, 35
Element
desaparegut
Element desaparegut
Vides Partides és un projecte compartit per l'artista Teo Vázquez i la fundació Mescladís. La raó tant de l'un com de l'altra són els temes socials, sobretot la immigració.

En aquest cas, es van exhibir a l'espai Mescladís del Pou de la Figuera alguns retrats dividits -partits-, de diverses persones, enganxats, mitjançant la tècnica del "paste up", a elements del mobiliari urbà com ara els armaris elèctrics. Teo Vázquez en va repartir per molts espais de la ciutat, amb l'objectiu de donar visibilitat a aquesta part present i obviada alhora del cos social barceloní.