Estació
(Ulldecona - Montsià)

Ulldecona - Estació

Ulldecona - Estació

TipusEstació
Situació Pg. Estació
L'estació de ferrocarril d'Ulldecona es va inaugurar l'any 1865, quan va entrar en servei el tram construït per la Companyia Ferroviària d'Almansa a València i Tarragona (AVT) entre Benicàssim (1863) i Ulldecona. Quan es va construir la vila era encara emmurallada i l'estació es va situar extramurs però molt a prop de la part baixa del poble. Inicialment, tenia un sol pis, però, entre 1910 i 1920, es va alçar el segon pis. A la part de l'andana hi ha un porxo per aixoplugar els viatgers. Al costat hi ha un edifici més petit, on hi havia els serveis.