Casa Giner Martorell
(Ulldecona - Montsià)

Ulldecona - Casa Giner Martorell

Ulldecona - Casa Giner Martorell (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Puríssima, 19
Edifici de finals del segle XVII que va ser la casa pairal d'una família de cavallers ennoblits, d'ençà que Francesc Giner i Martorell s'hi va traslladar, a inicis del segle XVIII. Posteriorment, va pertànyer a la família Vidal i després als Sacanella. És una casa entre mitgeres, de planta baixa, pis i golfes, aquestes obertes amb dos simples òculs. El pis presenta tres balcons, dos d'ells amb una llosana molt estreta, motllurada. La llinda de l'esquerra té el relleu d'un escut, amb una creu i el monograma de Crist. El portal és adovellat, de mig punt.