Escoles Municipals
(Ulldecona - Montsià)

Ulldecona - Escoles municipals (Foto: Albert Esteves, 2024)

TipusEdifici escolar
AutorFrancesc Monravà Soler
Situació Av. Escoles
Grup escolar construït entre els anys 1931-1934, projectat per l'arquitecte Francesc Monravà inspirat, segons sembla, en un projecte que havia fet l'any 1925 l'arquitecte Josep M. Pujol de Barberà. L'edifici està format per un cos rectangular simètric, de dos pisos, dividit en tres trams, amb el tram central lleugerament reculat. Els dos nivells estan plantejats amb grans finestrals per garantir una bona il·luminació, de mig punt els del pis i rectangulars els de la planta baixa. La teulada és a quatre aigües. La composició i els elements ornamentals responen a l'estètica noucentista vigent a l'època.