Casa Joan Tomàs
(Godall - Montsià)

Godall - Casa Joan Tomàs

Godall - Casa Joan Tomàs (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Joan Tomàs / Sala Vila, 27
Edifici en cantonada, construït l'any 1920, promogut per Joan Tomàs Villalbí. Consta de planta baixa i dos pisos, més un cos annex de planta baixa i pis. A la façana principal destaca un balcó de formes ondulants i la porta de fusta, molt treballada. La casa es coneix també amb el nom de Casa Madura.

Joan Tomàs i Villalbí (Godall, 1862-1942) va ser un destacat productor i exportador d'oli que es va dedicar també a la política. Va ser alcalde de Godall entre els anys 1915 i 1916 i diputat provincial entre 1919 i 1923. Pertanyia al partit monàrquic liberal.