Cementiri Vell
(Godall - Montsià)

Godall - Cementiri Vell

Godall - Cementiri Vell (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Crtra. de la Galera
Com era habitual, el primer cementiri de Godall estava situat al costat de l'església parroquial. Al primer terç del segle XIX aquest antic cementiri es va traslladar als afores del poble, als peus de la carretera de la Galera. És un recinte tancat amb un mur de maçoneria, amb un gran portal perfilat amb maons. En una pedra hi ha inscrita la data de 1832. Damunt del mur podem veure onze esteles discoidals d'època medieval, de segur procedents del primitiu cementiri. Totes elles són molt semblants, anellades i amb una creu frontal. A finals del segle XIX aquest cementiri també va ser abandonat i substituït per un de nou.