Centre d’Interpretació de la Serra de Godall
(Godall - Montsià)

Godall - Centre d’Interpretació de la Serra de Godall

Godall - Centre d’Interpretació de la Serra de Godall (Foto: Albert Esteves, 2024)

TipusMuseu
Situació Joan Tomàs, 7
El Centre d’Interpretació de la Serra de Godall es va crear l’any 2010, impulsat per l’Ajuntament de Godall i el Departament d’Agricultura instal·lant-se, al primer pis de l’edifici conegut com a Lo Casal, el qual també acull l’oficina de turisme i un espai polivalent municipal.

Aquest centre presenta en la seva exposició permanent, a través d’objectes originals, audiovisuals i altres mitjans interpretatius, els valors naturals i la humanització de la serra; a més de fer un repàs a la història del municipi, estretament lligada a l’explotació de la serra i els seus recursos. Els continguts s’han organitzat en tres blocs: el primer dedicat a la singularitat geològica i a la gran biodiversitat de la serra; el segon ens apropa a aquelles activitats humanes que s’han desenvolupat en aquest espai; i el tercer bloc parla del municipi de Godall. Només es fan visites concertades.