Can Bosc
(Lliçà d'Amunt - Vallès Oriental)

Lliçà d'Amunt - Can Bosc

Lliçà d'Amunt - Can Bosc (Foto: Òscar de Castro / Josep Font -Invarquit.gencat.cat-, 2020)

Situació Urbanització Can Bosch
Masia documentada des de l'any 1454, quan era propietat de Pere Bosch. Al fogatge de 1553 apareix esmentat un altre Pere Bosch. Al segle XIX la família va emparentar amb els Xiol, es van traslladar a Granollers i al mas hi van instal·lar uns masovers. És una masia de tipologia clàssica, alterada amb la construcció d'un cos modern en un dels costats. Consta de planta baixa, pis i golfes. Conserva una finestra amb traceria gòtica, habitual al segle XVI, i el portal adovellat de mig punt. En una de les llindes hi ha inscrita la data de 1647, moment en el qual es devia efectuar una important reforma de la casa.