Centre d’Interpretació de la Serra del Montsià
(Freginals - Montsià)

Freginals - Centre d’Interpretació de la Serra del Montsià

Freginals - Centre d’Interpretació de la Serra del Montsià (Foto: Albert Esteves, 2024)

TipusMuseu
Situació Pla del Corany, 15
Està ubicat al nucli urbà de Freginals, en un antic corral rehabilitat, a la porta del qual hi ha inscrita la data de 1784. L’objectiu del Centre és divulgar i interpretar, mitjançant una exposició permanent, els valors naturals de la serra de Montsià, juntament amb l'evolució de les activitats desenvolupades per l'home en aquest espai, des de l'època ibèrica fins a la contemporània. Es complementa, a més, amb el patrimoni del municipi i del seu entorn, sent el punt de sortida de diverses rutes amb itineraris senyalitzats i àrees interpretatives per la serra de Montsià i la serreta de Freginals. L'equipament compta també amb una sala polivalent per a acollir activitats didàctiques, exposicions temporals i actes culturals.