Magatzems Bautista Roure (Lo Paseo)
(Ulldecona - Montsià)

Ulldecona - Magatzems Bautista Roure (Lo Paseo)

Ulldecona - Magatzems Bautista Roure (Lo Paseo) (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Pg. Estació, 39
Antic magatzem de farines, arròs, cereals diversos i productes colonials, situat estratègicament al costat de l'estació de tren. Va ser fundat per Bautista Roure Gonel, l'any 1897. Roure va ser alcalde d'Ulldecona l'any 1931 i va morir al final de la guerra, l'any 1939. El negoci va ser continuat pel seu fill Juan Bautista Roure Agramunt, fins als anys 70. Després s’hi va instal·lar una fàbrica de figures de resina sintètica i també un pàrquing. L'any 2018, va ser completament remodelat, mantenint bona part de les estructures interiors originals i materials com el paviment hidràulic, per convertir-se en el restaurant Lo Paseo.