Forn de Raimundo
(La Sénia - Montsià)

La Sénia - Forn de Raimundo

La Sénia - Forn de Raimundo (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Major, 19
Edifici en cantonada, de planta baixa i pis, reconstruït o reformat l'any 1860, segons la data que figura inscrita a la porta. Tanmateix, se sap que ja existia l'any 1846 i és probable que el seu origen sigui molt més antic. Va ser el tradicional forn del poble, on les dones anaven a coure el pa que havien pastat a casa. El forn de llenya està situat a la planta baixa i té forma circular, cobert amb falsa cúpula i una xemeneia rectangular. El nom ve del seu darrer propietari, el forner Raimundo Garcia. Va estar en funcionament fins als anys 60 del segle XX.