Antic Ajuntament
(La Sénia - Montsià)

La Sénia - Antic Ajuntament

La Sénia - Antic Ajuntament (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Cardenal Cisneros, 21
Edifici d'origen antic, probablement del segle XVI, que, fins a l'any 1981, va servir com a casa de la vila. Està situat damunt del cingle que protegia el poble pel costat del riu. Té una porta de mig punt, adovellada i la resta d'obertures emmarcades amb pedra, vestigis de la construcció original. Destaca la finestra adovellada que hi ha damunt la porta, amb florons a l'intradós. Cal ressaltar també el ràfec esglaonat de la cornisa. A la planta baixa es conserva el vell calabós que va fer que el carrer es conegués com a carrer de la Presó. L'interior es va reformar l'any 1875.