Casa Froilan
(La Sénia - Montsià)

La Sénia - Casa Froilan

La Sénia - Casa Froilan (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Sant Antoni, 10
Edifici entre mitgeres, construït l'any 1916. Va ser un magatzem de teixits, segons indica un cartell en baix-relleu a la planta baixa. Tanmateix, segons l'Inventari de Patrimoni, la botiga estava situada a l'edifici situat enfront, a l'altra banda del carrer. A la façana hi ha també dos relleus amb la imatge d'Hermes, el déu del comerç. L'edifici consta de planta baixa, entresol i dos pisos. L'entresol s'obre amb finestrals semicirculars de vidrieres amb llistons de fusta. Les obertures del primer pis, que aboquen a un balcó corregut, estan emmarcades amb relleus de temàtica vegetal.