Palau Municipal d'Esports
(Badalona | Barris perifèrics - Barcelonès)

Badalona - Palau dels Esports

Badalona - Palau dels Esports (Foto: Albert Esteves, 2007)

AutorEsteve Bonell / Francesc Rius
Situació Avinguda d'Alfons XIII
Equipament esportiu projectat el 1987, que va ser subseu dels Jocs Olímpics de 1992 i on es van celebrar les competicions de bàsquet. Està situat en una gran plaça amb la qual es connecta per mitjà d'unes escales que condueixen a la monumental entrada, emmarcada pels les dues ales del mur que circumda tot l'edifici. Aquest es desenvolupa a quatre nivells. Al nivell inferior hi ha la pista de jocs, vestidors i altres instal·lacions complementàries. Una mica més amunt hi ha la zona administrativa. Els dos nivells superiors estan destinats a les grades i serveis per al públic. La coberta és sostinguda amb una estructura tubular d'acer enllaçada amb cables.