Centre Obrer
(La Sénia - Montsià)

La Sénia - Centre Obrer

La Sénia - Centre Obrer (Foto: Albert Esteves, 2024)

TipusAteneus i centres socials
Situació Primer de Maig, 16
L'entitat, amb el nom de Centro Republicano, existia des de finals del segle XIX. Als anys 20 va canviar el nom per Centre Obrer. Tenia com a objectius el desenvolupament de la cultura, l'educació i la solidaritat entre les classes populars. Funcionava com a ateneu i comptava amb una important biblioteca. L'edifici actual es va construir l'any 1935, però l'any 1938 l'entitat va ser forçada a dissoldre's i no va tornar a la legalitat fins a l'any 1977. L'edifici, que compta amb un auditori, és ara compartit pel Centre Obrer i l'Agrupació Musical Senienca.