Mural Or i plata
(Mas de Barberans - Montsià)

Mas de Barberans - Mural Or i plata (Foto: Albert Esteves, 2024)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorMiquel Wert Jirheden
Situació Exterior de les piscines
Mural pintat l'any 2020 per l'artista Miquel Wert (Barcelona, 1982) a l'exterior dels murs de la piscina municipal. Està format per dues imatges antigues de pagesos fent tasques de porgar i recollir l’oliva, unides per un entramat de llata. Les imatges estan basades en dues fotografies documentades pel Museu de la Pauma, que daten dels anys 60 i 70 del segle XX.

El mural ha estat titulat per l'artista com Or i plata en referència als colors del conreu principal de la terra, l'or de l'oli i el platejat de les fulles de l'olivera vistes en perspectiva. És un homenatge a la pagesia de la terra,