Rectoria
(Lliçà de Vall - Vallès Oriental)

Lliçà de Vall - Rectoria

Lliçà de Vall - Rectoria (Foto: Albert Esteves, 2024)

Lliçà de Vall - Rectoria i església

Lliçà de Vall - Rectoria i església (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Plaça de l'Església
Situada al costat de l'església i comunicada amb el campanar per un pas aeri. És probable que fos construïda a finals del segle XVII, poc després d'enllestir l'església, però ha estat objecte de modificacions posteriors. Als baixos es conserva l’antic celler, on hi ha emplaçada una premsa de tipologia força antiga, probablement del segle XVIII. A la mateixa estança hi ha la boca d'una galeria que servia per escapar en cas de perill.

A la darrera restauració, de 2018, cada obertura de la façana posterior mostra un emmarcament diferent, dotant-la de major plasticitat.