Can Molins
(Sant Esteve de Palautordera - Vallès Oriental)

Sant Esteve de Palautordera - Can Molins

Sant Esteve de Palautordera - Can Molins (Foto: Albert Esteves, 2024)

Sant Esteve de Palautordera - Can Molins (Foto: Montserrat Viader -calaix.gencat.cat-, 1982)

Sant Esteve de Palautordera - Can Molins (Foto: Josep M. Armengol -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1899-1915)

Situació Joaquim Blume s/n
Segons l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic, és un dels masos més antics del poble, tot i que el seu aspecte actual es deu a successives reformes, la més important cap a l'any 1600. Ha estat objecte d'una restauració moderna que ha mantingut intacta l'estructura i ha fet valdre els acabats originals. La casa presenta una façana principal abocada a un jardí tancat, de planta baixa i pis, molt allargada. Està coberta amb teulada a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana. La porta és adovellada i algunes finestres conserven brancals i ampits de pedra.