Can Cucurull
(Sant Esteve de Palautordera - Vallès Oriental)

Sant Esteve de Palautordera - Can Cucurull

Sant Esteve de Palautordera - Can Cucurull (Foto: Albert Esteves, 2024)

Sant Esteve de Palautordera - Can Cucurull (Foto: Josep M. Armengol -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1899-1915)

Sant Esteve de Palautordera - Can Cucurull (Foto: M. de las Virtudes Angulo Guardia -calaix.gencat.cat-, 1990)

Situació Camí de Can Mainou
Masia situada a tocar de Can Mainou, construïda probablement a la primera meitat del segle XIX, aprofitant elements més antics. L'hem vist escrita indistintament amb els noms de Cucurull, Cocurull o Pucurull. És una masia de tipologia clàssica, amb portal de mig punt i finestres emmarcades amb pedra. La finestra de l'esquerra del pis està decorada en la part inferior amb una tira trenada i a la part superior amb una mena de sol sobre núvols. Podria ser del segle XVI. Adossat a la casa antiga hi ha un edifici modern.