Ca l'Auleda
(Sant Esteve de Palautordera - Vallès Oriental)

Sant Esteve de Palautordera - Ca l'Auleda

Sant Esteve de Palautordera - Ca l'Auleda (Foto: Albert Esteves, 2024)

Sant Esteve de Palautordera - Ca l'Auleda i Can Bonamic

Sant Esteve de Palautordera - Ca l'Auleda i Can Bonamic (Foto: Albert Esteves, 2024)

Sant Esteve de Palautordera - Ca l'Auleda (Foto: Josep Danés -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1926)

Sant Esteve de Palautordera - Ca l'Auleda (Foto: Montserrat Viader -calaix.gencat.cat-, 1982)

Sant Esteve de Palautordera - Ca l'Auleda (Foto: Josep M. Armengol -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1899-1915)

Situació Camí de Ca l'Auleda
Masia de tipologia clàssica, de planta baixa i pis, amb teulada a dues aigües. Té portal adovellat d'arc rebaixat i, al seu damunt, una finestra coronella bigeminada, del segle XIV-XV. Hi ha altres finestres emmarcades amb pedra d'antiguitat similar. Com podem veure observant la fotografia de 1926, tenia un cos transversal adossat a un lateral de la façana que va ser eliminat posteriorment. La façana compta amb un rellotge de sol refet a finals del segle XX.