Bloc Forest
(Girona | Mercadal - Gironès)

Girona - Bloc Forest

Girona - Bloc Forest (Foto: Albert Esteves, 2024)

AutorIsidre Bosch Bataller
Situació Nord, 17
Bloc d'habitatges construït l'any 1908 segons projecte d'Isidre Bosch Bataller (Vilana -Bescanó-, 1875 - 1960), un arquitecte que ha deixat una important obra modernista a la ciutat i comarques de Girona. L'edifici consta de planta baixa i tres pisos i té dos habitatges per replà, amb l'escala al centre. Destaca l'acabat, amb un estucat de color rosa en combinació amb el color siena de la planta baixa, on simula un encoixinat de carreus, i les motllures que envolten les obertures, aquestes decorades a detalls de ceràmica vidriada. Els dos conjunts d'habitatges estan emmarcats amb una motllura, a joc amb l'acabat de la planta baixa. La porta té un curiós arc lobulat i les finestres de la planta baixa, una barana de pedra amb formes vegetals.