Can Cuadras
(Santa Maria de Palautordera - Vallès Oriental)

Santa Maria de Palautordera - Can Cuadras

Santa Maria de Palautordera - Can Cuadras (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Carrer Major, 10-12 / Carrer Morató
Edifici en cantonada d'origen antic, probablement del segle XVI, molt modificat en època contemporània, especialment la façana del carrer Morató, completament nova. La part més antiga és la que es correspon al carrer Major. Presenta dos portals, el més antic és adovellat, de mig punt, mentre que l'altre té les dovelles retallades per deixar una obertura pràcticament rectangular. Al seu damunt hi ha una finestra d'arc conopial, amb traceria lobulada de tradició gòtica, molt habitual al segle XVI. Totes les finestres estan treballades amb pedra granítica.