Mural al Passatge Boné
(Barcelona | Baix Guinardó - Barcelonès)

Barcelona - Mural al Passatge Boné (Foto: Sergi Suárez, 2024)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorVanessa Alice (Miss Van)
Situació Passatge Boné / Lepant
La paret mitgera que tanca el passatge Boné, al seu enllaç amb el carrer Lepant, va ser pintat amb un espectacular mural, l'any 2016 per l'artista urbana Vanessa Alice (Toulouse, 1973) que signa amb el nom de Miss Van. Sobre un fons ataronjat, podem veure dues dames vestides amb barrets i plomalls com per anar a un ball de màscares, una d'elles amb llargs flocs de cabells que li surten de les pestanyes.

L'obra s'emmarca dins del projecte FemRimes FemGraff, destinat a fomentar la creativitat artística entorn de la condició femenina, a base de micropoemes que després són interpretats per artistes plàstics. En aquest cas, el mural prové del poema: De la dona que no ha perdut el seu instint d'Alba Cendra Mallén.