Edifici de la plaça Sant Jaume, 3
(Barcelona | El Call - Barcelonès)

Barcelona - Plaça Sant Jaume, 3, façana Ferran (Foto: Albert Esteves, 2019)

Barcelona - Plaça Sant Jaume, 3 (Foto: Albert Esteves, 2007)

EstilRomanticisme
Situació Plaça Sant Jaume, 3 / Call, 30 / Ferran, 61
Edifici amb façana a la plaça Sant Jaume i als carrers del Call i Ferran. Construït entorn de 1860, presenta balcó corregut a la planta principal -que recorre les tres façanes- i balcons individuals als pisos, que minven la volada a cada nivell, de baix a dalt. Entre els eixos verticals de les obertures hi ha uns plafons rebaixats ornats amb esgrafiats i les cantoneres presenten falses pilastres acanalades. El parament és d'estuc, amb especejament horitzontal en franges. El pis superior es mostra separat de la resta pel que fa al forjat mitjançant una motllura llisa.