Casa del carrer de Sant Honorat, 5
(Barcelona | El Call - Barcelonès)

Barcelona - Sant Honorat, 5 (Foto: Albert Esteves, 2007)

Barcelona - Sant Honorat, 5, detall

Barcelona - Sant Honorat, 5, detall (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Sant Honorat, 5 / Fruita, 5
Edifici reconstruït al segle XVIII sobre l'estructura d'una antiga casa medieval. S'articula al voltant d'un pati central, d'on surt l'escala d'accés a la planta principal, que mostra algunes finestres gòtiques recuperades de la construcció anterior. Les façanes mostren les obertures emmarcades amb pedra i balcons amb estructura de ferro i llosana de ceràmica. Va ser restaurat el 1995-96, fet que va permetre redescobrir elements com la finestra gòtica reaprofitada, a la façana del carrer Fruita. Actualment, acull el Servei de Prevenció, Orientació i Tractament de Toxicòmans.