Can Pau Torrents
(Sant Joan Despí - Baix Llobregat)

Sant Joan Despí - Can Pau Torrents

Sant Joan Despí - Can Pau Torrents (Foto: Albert Esteves, 2008)

Sant Joan Despí - Can Pau Torrents (Foto: Josep Maria Ardèvol, 1999)

Sant Joan Despí - Can Pau Torrents, a començament del segle XX

Sant Joan Despí - Can Pau Torrents, a començament del segle XX (Foto: Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya)

Situació Despoblat, 20
Antiga propietat de la família Salvador on s'ubicava un excepcional jardí botànic creat per Jaume Salvador i Pedrol, el 1723 i que dissortadament s'ha perdut. La masia, reformada modernament, té un cos central amb galeria de solana i dos cossos laterals de galeries obertes, amb pintures murals del segle XVIII. Al costat de la casa hi ha una capella neogòtica. Durant el segle XIX va pertànyer a la família Maluquer. A principis del segle XX va passar als Torrents. Actualment és un restaurant.