Casa de la Baixada de la Llibreteria, 7
(Barcelona | Barri de la Catedral - Barcelonès)

Barcelona - Baixada de la Llibreteria, 7

Barcelona - Baixada de la Llibreteria, 7 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Barcelona - Baixada de la Llibreteria, 7 (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Baixada Llibreteria, 7
Entre els edificis ocupats pel Museu d'Història de la Ciutat hi ha la casa que fa cantonada entre la Baixada de la Llibreteria i el carrer Veguer, construïda a mitjan segle XIX. Té una façana molt equilibrada, amb un balcó corregut al pis principal que gira seguint el perfil arrodonit de la cantonera. En un tram del primer pis conserva unes interessants restes d'esgrafiats de tipologia barroca.

Als baixos hi havia ubicada una botiga de roba coneguda com La Argentina, oberta l'any 1847. El seu mobiliari va ser conservat per l'establiment que s'hi va instal·lar a partir de 1939, la Cereria Subirà.