Hotel Gòtic
(Barcelona | Sant Just - Barcelonès)

TipusHotels i hostals
EstilRomanticisme
AutorFrancesc Daniel Molina Casamajó
Situació Jaume I, 14
És un dels primers edificis construïts poc després de l'obertura del carrer Jaume I, actualment convertit en hotel. Sota el balcó central indica la data de 1852. La façana es distribueix horitzontalment en tres àmbits ben diferenciats. La planta baixa i l'entresol, amb acabat de pedra i obertures rectangulars, excepte als extrems on hi ha arcades de mig punt, la planta principal i la segona, acabades en estuc llis i lligades amb pilastres estriades de capitell corinti, i la planta superior, separada per una llarga cornisa que fa de base de les balconeres. Entre aquestes se situen gerros encastats de terracota. L'edifici va ser restaurat el 1999.