Església de Maricel
(El Masnou - Maresme)

El Masnou - Església de Maricel

El Masnou - Església de Maricel (Foto: Albert Esteves, 2007)

AutorGermà Vidal Rebull
Situació Carrer d'Almeria
La moderna església de Maricel va ser projectada l'any 1983. Té un edifici exterior, on hi ha els serveis parroquials, i el soterrani, on hi ha l'església, la planta de la qual té forma de polígon irregular. S'il·lumina a través d'una petita llanterna sobre l'altar. L'edifici exterior té igualment planta irregular i una coberta a base de teulades a diferents vessants, amb façanes de maó vist i cornises de fusta. El campanar exempt, de formigó, és obra de Joaquim Pujol Grau (1984). L'any 1993 es va culminar l'ampliació dels locals parroquials segons projecte dels arquitectes Salvador Ribas, Jordi Gual i Xavier Cavero.