Can Xarrié
(Premià de Dalt - Maresme)

Premià de Dalt - Can Pardal

Premià de Dalt - Can Pardal (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Església
Masia situada entre l'Ajuntament i l'església, construïda probablement durant el segle XVII, que ha estat molt modificada ja en època moderna En fotografies antigues es pot veure que tenia tres finestres rectangulars, emmarcades amb pedra, de les quals només es conserva la central, sota el matacà. Aquest estava flanquejat també per dues finestres del mateix tipus, convertides ara en dues obertures de mig punt. El cos adherit a la façana, amb terrat a escala de primer pis, és també un afegit modern. El coronament emmerletat amb el matacà central és gairebé idèntic al de la veïna masia de can Calons.