Can Lladó (Can Modolell)
(Cabrera de Mar - Maresme)

Cabrera de Mar -  Can Lladó

Cabrera de Mar - Can Lladó

Situació Camí de Can Segarra, 32
L'origen d'aquest mas pot ser molt antic. Sembla que havia estat una vil·la imperial romana on s'hi hostatjaven els cònsols i emperadors romans, -si han trobat unes plaques de dos esclaus del Vespecià-, que des d'Empúries emprenien el camí per anar a Tarraco. Just davant mateix hi havia un temple domèstic, que en arribar el cristianisme fou la primera església del poble.
Can Lladó, és mencionat com a feu del rei al 1025. Va pertànyer a la família Lladó des del segle XVI. Va passar als Modolell en casar-se la pubilla amb un Modolell de Sant Just l'any 1783.

L'edifici actual degué ser reformat durant el segle XVII conservant tanmateix alguns elements anteriors, com el finestral gòtic situat damunt la porta principal, d'arc carpanell.