Can Campreciós
(Sant Just Desvern - Baix Llobregat)

Sant Just Desvern - Can Campreciós

Sant Just Desvern - Can Campreciós (Foto: Albert Esteves, 2021)

Sant Just Desvern - Can Campreciós (Foto: Albert Esteves, 2006)

Sant Just Desvern - Can Campreciós (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1912-29)

Situació Carrer Sant Lluís, 2
Documentada des del 1326. L'edifici va ser reformat durant el segle XVII. Té façana asimètrica amb portal adovellat i finestres amb llinda, brancals i ampit de pedra. A una de les llindes hi ha inscrita la data de 1622. La teulada és a dues aigües.

Se sap que la masia era propietat de Francesc Campreciós l'any 1716 i de Josep Modolell Campreciós, el 1795. Actualment està dividida en dos habitatges clarament diferenciats, un d'ells amb obertures modernes.