Conjunt de les monges franceses (Sant Feliu de Llobregat - Baix Llobregat)


Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2008)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2008)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2008)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2008)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa

Sant Feliu de Llobregat - Residència Santa Teresa (Foto: Albert Esteves, 2016)



TipusEdifici residencial
Període1911-1929
EstilNoucentisme
AutorBonaventura Conill Montobbio
Situació Carretera d'Armenteres, 15
Les monges franceses que, des de 1907 regentaven l'escola Bon Salvador a la casa que havia estat propietat d'Erasme de Gònima, van fer edificar la seva residència l'any 1914. El nou edifici va ser projectat per Bonaventura Conill, arquitecte vinculat al modernisme, tot i que en aquesta obre combina l'ornamentació neogòtica amb un rigor compositiu més propi del noucentisme. L'edifici va ser ampliat el 1930 afegint-s'hi una ala més baixa seguint el mateix estil de l'obra de Conill.

Mapa general
No està autoritzada la reproducció d’imatges o continguts sense el consentiment exprés de CEDIP