Botigues del Mar
(Altafulla - Tarragonès)

Altafulla - Botigues del Mar

Altafulla - Botigues del Mar (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Carrer de les Botigues del Mar
Durant el segle XVIII van anar construint-se, arrenglerats davant la sorra de la platja, petits magatzems on els pescadors hi desaven els estris de feina i els comerciants hi emmagatzemaven els productes destinats a les colònies.
El barri de les Botigues va sorgir al començament del segle XX, quan aquells antics magatzems es van anar transformant en vivendes i utilitzades com a residències d'estiueig. La major part d'elles s'han anat reconvertint en cases més modernes, però s'ha pogut mantenir l'estructura original que ha donat lloc al modern passeig de les Botigues del Mar, urbanitzat l'any 1994.
Entre les cases més antigues cal destacar la Casa de l'Arc, amb la seva característica volta i els seus finestrals de pedra.