Casa Serra Arnau
(Mataró | Centre - Maresme)

Mataró - Casa Serra Arnau (Foto: Albert Esteves, 2007)

Mataró - Casa Serra Arnau (Foto: Josep Salvany - Fons Salvany, Biblioteca de Catalunya, 1926)

Mataró - Casa Serra Arnau (Foto: Gustau Zariquiey, 2008)

Situació Carreró, 17-19
InterèsEspecial interès Interessant
Notable edifici renaixentista que actualment allotja el Museu de Mataró. Té planta rectangular, amb planta baixa, pis i golfes. La teulada és a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana. Aquesta està feta amb carreus de pedra, irregulars però ben alineats. El portal és de punt rodó, amb grans dovelles, a la clau de les quals hi ha l'escut familiar i la data de 1565. El pis principal té tres finestrals "a la romana", el central més gran i coronat amb un frontó triangular. Les finestres de la planta baixa mostren un bell enreixat. A l'interior hi destaca l'enteixinat de la sala noble.